Головна » 2020 » Березень » 10 » Обговорення
8:54 AM
Обговорення

     До адміністрації Михлянської ЗОШ І-ІІІ ст. 07.02.2020 р. звернулася Спілка ветеранів учасників АТО Ізяславського району з проханням обговорити на зборах колективу школи питання встановлення пам’ятної дошки на фасаді школи Шацькому Богдану Олексійовичу, який навчався в даній школі, та присвоїти його ім’я навчальному закладу.
   19.02.2020 р. адміністрація школи отримала звернення від Голови громадської організації «Товариство культурної спадщини «Заслав’є»» про надання погодження на встановлення меморіальної таблиці Герасю Соколенку (1920-1945 рр.) на фасаді закладу та проведення громадського обговорення щодо присвоєння Михлянської ЗОШ І-ІІІ ст. імені (псевдоніму) Герася Соколенка.
     Дане питання обговорено на засіданні педагогічної ради школи та виноситься на громадське обговорення шляхом опитування в соціальній мережі Facebook та на сайті школи для визначення громадської думки.

 

Переглядів: 472 | Додав: muhlya_shkola | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
avatar
0
1
Шановні! Щодо присвоєння Михлянській загальноосвітній школі I-III ступенів ім'я (псевдоніму) Герася Соколенка ГО "Товариство культурної спадщини"Заслав'є" звернулося до Ізяславської районної ради ще 23 січня 2020 року!!!
avatar
0
2
19 лютого 2020 року наше Товариство зверталося до вас лише за погодженням встановлення меморіальної таблиці Герасю Соколенку на фасаді будинку школи.
avatar